شهدای مالواجرد

شهدای روستای مالواجرد - شهرستان جرقویه - استان اصفهان

شهدای مالواجرد

شهدای روستای مالواجرد - شهرستان جرقویه - استان اصفهان

شهید تقی صادقی مالواجردی

سه شنبه, ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱، ۰۴:۳۳ ب.ظ

شهید تقی صادقی مالواجردی

هشتم دی ۱۳۲۹، در تهران چشم به جهان گشود. پدرش محمد، بنا و معمار بود و مادرش،شهربانو نام داشت.

تاپایان دوره متوسطه درس خواند و دیپلم گرفت.

کارمند شرکت نفت بود.

سال۱۳۵۵ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد.

پس از اتمام سربازی به شغل مکانیکی روی آورد و به استخدام شرکت ملی نفت درآمد. با تکثیر اعلامیه‌های امام خمینی(ره) و برپایی تظاهرات، در مبارزه با حکومت پهلوی حضور داشت. در همین مبارزه، هنگامی که کارگران در تأمین معاش خود مشکل داشتند، مبلغ 300 هزار تومان از آیت‌الله پسندیده دریافت و بین آنها پخش کرد. سرانجام در 21 بهمن سال 1357 در خیابانی از تهران که اکنون 15 خرداد نام دارد، هدف گلوله مأموران حکومت پهلوی قرار گرفت و یک ماه بعد یعنی 21 اسفند سال 1357 در بیمارستان به شهادت رسید.

مزار ایشان در بهشت زهرای تهران در قطعه 21 ردیف 62 شماره 3 واقع است.

شهید تقی صادقی

اطلاعات بیشتر درباره شهید

در سامانه گلزار:

https://www.golzar.info/16696


صفحه یادبود شهید تقی صادقی در یادکد:

https://yadcode.ir/32486


وصیتنامه شهید تقی صادقی مالواجردی:

اشهد ان لا اله الّا الله، اشهد انّ محمداً رسول الله، اشهد انّ علیاً ولی الله.

پس از اعتراف و اقرار به وحدانیت خداوند یگانه و متعال و اقرار به آخرین فرستاده او حضرت محمد (ص) و جانشین بلافصل او حضرت علی بن ابی طالب(ع) و ائمه معصومین و اطهار که آخرین باز مانده آنها و امام زمان حضرت ولیعصر(عج)، وصیت میکنم که اگر مردم و از دنیا رفتم تماماً و مو به مو به وصیت نامه ام عمل کنید.

و آن عبارت از اینست که اولاً بدهی و بستانکاریهای من که در دفتر تقویم نوشته ام آنرا بردارید و اگر با کسی حسابی دارم بپردازید و دوم اینکه در مورد احوال و دارایی من و زن و بچه من پدرم وصی من میباشد که از او خواهش میکنم در این مورد با آقای گذرلو، مشورت کند و درباره چیزهائیکه از من باقیمانده است طبق برنامه شرع مقدس اسلام رفتار کند.

که هیچگونه دینی چه به مردم و چه نسبت به خداوند عزیز نداشته باشم، ضمناً از طرف من از تمام کسانیکه با آنها کوچکترین ارتباطی داشتم حتی یک سلام و علیک اعم از فامیل و غیر فامیل آشنا و بچه محل و از همه برای من حلالیت بطلبید و از آنها بخواهید که هرگونه حقی به گردن من دارند برای رضای خدا از حقوقشان نسبت به من درگذرند و مرا حلال کنند.

هیجدهم شهریور هزار و سیصد و پنجاه و هفت برابر با روز شنبه ششم شوال.

منبع: مرکزاسناد بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ


تکریم خانواده شهید تقی صادقی در دهه مبارکه فجر1393

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارکه فجر مهندس عباس کاظمی معاون وزیر نفت، ناصر خالقی مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران و جمعی از مدیران ارشد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با حضور در منزل شهید " تقی صادقی"  به خانواده این شهید بزرگوار  ادای احترام  کردند. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش،مهندس عباس کاظمی در این دیدار صمیمانه که عصر دوشنبه 20 بهمن انجام شد، ضمن تکریم از خانواده این شهید صبر آنان را ستودنی دانست و توفیق روزافزون خانواده شهدا را از درگاه ایزد منان مسئلت کرد.

در ادامه همسر شهید صادقی به بیان خاطراتی از این شهید در مدت دو سال و نیم زندگی مشترک با وی پرداخت و صبر و متانت این شهید بزرگوار را از جمله صفات بارز وی عنوان کرد.

منبع:  پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش

***

مطالب کانال پابرج مالواجرد درباره شهید تقی صادقی

نوشته مهندس حجت الله صادقی حاج مختار

https://eitaa.com/paborjemalvajerd/1362

اولین شهید مالواجردی که در جریان پیروزی انقلاب به درجهٔ‌ رفیع شهادت نائل آمد.

پدر شهید تقی‌صادقی، مرحوم حاج‌ محمدتقی‌ صادقی مالواجردی معروف‌به اوس‌محمدتقی‌ بنا

و مادر این شهید، مرحومه حاجیه‌خانم‌ شهربانو کریمی رامشه‌ای می‌باشد.

شهید تقی صادقی پس‌ از اخذ دیپلم در رشته مکانیک و پایان خدمت سربازی در شرکت‌ نفت استخدام و سال ۱۳۵۵ با دختر یکی از بستگانش ازدواج کرد. بی‌حجابی و بی‌بندوباری جامعه در اواخر رژیم پهلوی که فضا و شرایط خاصی مهیا کرده بود؛ اما شهیدتقی صادقی در اجتماعات مذهبی و مساجد محله بی‌سیم شرکت می‌کرد و اواخر سال ۱۳۵۶ با گروه‌های انقلابی وارد صحنه مبارزه علیه رژیم شد. او در تکثیر اعلامیه‌های حضرت امام و برپائی تظاهرات حضور فعال داشت.

سردرب مغازه‌اش  روبروی گرمابه شاد در خیابان رضاپهلوی (شهیدمینابی) تابلوئی باعنوان خدمات‌ استودیو صادقیه نصب شده بود و کارهائی از قبیل عکاسی، چاپ و قاب عکس، فتوکپی، تکثیر نوارهای صوتی و ویدئویی و از این قبیل... انجام می داد.

شهید تقی صادقی پویش تبدیل نوارهای ترانه به نوارهای مذهبی را در مغازه‌ی خود به‌صورت مخفیانه راه‌اندازی کرد و به‌دلیل استقبال گسترده از این پویش، شخصا به صورت رایگان تا نیمه‌های شب نوارهای ترانه را به نوارهای روضه‌ کافی و سخنرانی‌های آقای‌فلسفی و حضرت امام تبدیل می‌کرد.

ایشان در جریان این فعالیت‌ها چندین نوبت مورد بازخواست ساواک قرار گرفت. در همین راستا بعداز اعتصاب کارگران شرکت نفت در سال ۱۳۵۷ و عدم تامین هزینه‌های معاش زندگی‌شان، شهیدتقی‌صادقی به‌عنوان نماینده‌ کارگران شرکت نفت از جانب آیت‌الله‌ پسندیده برادر بزرگ امام، مبلغ ۳۰۰ هزارتومان دریافت و بین آنان توزیع می‌کند.

او در راهپیمائی‌های انقلاب هم پیشگام در تظاهرات بود و دقیقا پس‌ از جمعه‌خونین ۱۷ شهریور ۵۷ وصیت‌نامه‌اش را ۱۸ شهریور ۵۷ می‌نویسد.

سرانجام در آستانه پیروزی انقلاب، موقع تسخیر ساختمان رادیو واقع در میدان توپخانه (میدان ارک) مورد اصابت گلوله در ناحیه کمر قرار می‌گیرد و پس‌از جراحت ابتدا او را به بیمارستان سینا برده سپس به بیمارستان شرکت نفت در خیابان سرهنگ سخائی می‌برند

ایشان یک‌ماه بعداز بستری به‌ دلیل شدت جراحات ناشی از اصابت گلوله به‌درجه رفیع شهادت نائل می‌گردد.

تنها یادگارش دختری است که هنگام شهادتش شش‌ماهه بود.

قطعه ۲۱

ردیف ۶۲

شماره ۳

بهشت‌زهرا تربت پاک شهید تقی‌ صادقی را دربرگرفته است.


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی